Зрителите на Нова тв, които съпреживяха емоциите на колоритния пловдивчанин Пеньо

...
Зрителите на Нова тв, които съпреживяха емоциите на колоритния пловдивчанин Пеньо
Коментари Харесай

Гатьо е бил с години лична охрана на заможен бизнесмен

Зрителите на Нова тв, които съпреживяха страстите на колоритния пловдивчанин Пеньо Гатевски в риалитито " Игри на волята ", а в този момент се вълнуват от представянето му в Hell`s kitchen, несъмнено ще се изненадат, само че в персоналния си живот е много друг. На екран Гатьо, както стана прочут някогашният командос, е експлозивен и невъздържан, постоянно дори заплашителен, видя се в епизод на кулинарното шоу, в който се закани на различен участник, че " ще му избие зъбките ".

Вкъщи обаче мачото е грижлив брачен партньор и безрезервен татко на близнаци. Даже таман Гатьо постоянно прави закуска за синовете си. Често ги радва с разнородни менюта и за обяд, и за вечеря. Съпругата му Боряна също готви добре, само че за Гатьо е наслаждение да се изявява като кулинар, както и да радва синовете си. Понякога подготвят храната си дружно. Зрителите евентуално са си основали усещане, че Гатьо не е с лек манталитет, непоколебим е, постоянно недопечен, само че у дома пловдивчанинът е душа-човек. Той помага на жена си в семейството, освен това напълно не по изключение. Чисти и пуска пералня наедно с нея, тъй че домашните задачи не са му непознати.

Гатьо има вяра, че брачният партньор би трябвало да е безрезервен в грижите си към фамилията във всяко отношение, в това число в битовизмите. Така че той и брачната половинка му си поделят всички задължения както за дома, по този начин и за синовете си, които към този момент са на 6. Пловдивчанинът дава тип на неотстъпчив темперамент и го е доказвал освен в предаванията, в които взе участие, само че и в живота. Мъжкарството и мощният му дух обаче се съвместяват у него с сензитивност.

Гатьо е признавал, че се е случвало да се натъжи до сълзи, само че постоянно уединено. Не си разрешава да разкрива сърцето си пред хората. Това, което може да го разплаче, е обвързвано с близки другари и със фамилията му. Сред тежките му моменти е не някоя борба, в която се е включвал като командос, а когато изгубил татко си. Той си отишъл млад, едвам на 48 години, като по това време Гатьо бил боец.

Пловдивчанинът умее да цени живота и тъй като нееднократно е бил в рискови обстановки на бойното поле. Той на няколко пъти е попадал, под дъжд от патрони и дори е прекарал месец във военнопленнически лагер.

Затова в " Игри на волята " интервалите с дефицит на храна по никакъв начин не го тревожеха. Гатьо хваща оръжие още на 18-годишна възраст. " Постъпих като наборен боец в 68-ма бригада. Специални сили. Сили за специфични интервенции, с една дума - командос ", споделял е пловдивският мачо. Името Гатьо идва от семейството му Гатевски. Получил го като боец, тъй като в армията " семейството става малко име - от Гатевски ставаш Гатьо, от Иванов ставаш Иван ".

Гатьо бил над 7 години в специфичните елементи, има над 150 скока с парашут и е взел участие във военни дейности, когато се присъединил в две задачи в Ирак. При престрелка правиш това, което си упражнявал. Оцеляването тогава е призрачен сън, изтъквал е " боецът по сърце ". " Като излезеш от базата, не знаеш дали ще се върнеш в нея. Беше същински пъкъл, отвред стреляха. Там беше същинска война. Имаше кръв на всички места ", споделя Гатьо. Той напуща Силите за специфични интервенции, с цел да изкарва повече пари и да купи дом за фамилията си. От 15 години работи като персонална защита на състоятелен предприемач, чието име не споменава - " пази живота му, здравето му и имуществото му ". На работодателя си Гатьо дължи доста, тъй като нееднократно му е помагал. Така че не просто е предан към него, само че и го има за част от фамилията си.

Разбираемо, откогато Гатьо е напуснал специфичните елементи, майка му и брачната половинка му са по-спокойни. Те все се тревожили, когато командосът бил на задачи. Така че, откакто сменил работата си, са по-спокойни. Не би трябвало и да се помиряват с пътуванията му, тъй като е на следващата рискова задача. Затова несъмнено са понесли по-леко отсъствието на Гатьо, когато бе измежду участниците в риалитито " Игри на волята ". Той се включи в предаването, с цел да покаже на синовете си какво е " героизъм, цел и никой да не може да те спре ".

Редица качества Гатьо показва и в Hell`s kitchen, като част от звездния тим в шоуто. Вярно, случва се да си изпусне нервите, и дори сипе страховити закани, само че пък, както постоянно, се старае да извърши съвършено поставените му задания. Гатьо е фурия в кухнята и към този момент изненадва участници и фенове с майсторските си кулинарни умения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР